Generationsskifte i Skandinavisk Dyrepark

Efter 29 år i spidsen for Skandinavisk Dyrepark har parkens stifter og direktør, Frank Vigh-Larsen, valgt at give stafetten videre til yngre kræfter.

Pressemeddelelse
13/12/2021

”Det har været en spændende og lærerig rejse, at stå i spidsen for Skandinavisk Dyrepark helt siden idéen til dyreparken opstod i begyndelsen af halvfemserne” siger Frank Vigh-Larsen. ”Vores succes skyldes, at vi har været i stand til at ”tænke ud af boksen” i forhold til den måde vores dyr lever på. Vores fokus er på formidling og læring, og det kan vi kun opnå, hvis vores gæster oplever glade dyr i gode, naturlige omgivelser. Kombineret med en dygtig og engageret medarbejderstab, har det gjort et besøg i Skandinavisk Dyrepark til en god og lærerig oplevelse gennem alle årene”.

”Tiden er imidlertid kommet til at give stafetten videre til yngre kræfter, og det er en stor glæde, at vi kan meddele, at parkens biolog, Janne Tofte, overtager direktørposten d. 1. januar 2022” siger Frank Vigh-Larsen.

Janne Tofte er uddannet biolog, og startede som formidler i Skandinavisk Dyrepark i 2008. I 2012 var hun én af de kun 3 personer, der opflaskede den verdensberømte isbjørneunge, Siku. Igennem årene har Janne Tofte været igennem en lang række funktioner i dyreparken, de sidste 7 år bl.a. som parkens biolog.

”Janne er en meget dygtig all-rounder, der lynhurtigt sætter sig ind i nye problemstillinger, og ikke mindst er Janne utroligt vellidt og respekteret af alle, der møder hende. Vi har stor tillid til Janne, og glæder os til at se hende udvikle Skandinavisk Dyrepark over de næste mange år” slutter Frank Vigh-Larsen.

Skandinavisk Dyrepark er under omdannelse til en selvejende institution. Processen forventes gennemført i foråret 2022.

Frank Vigh-Larsen fortsætter indtil videre i bestyrelsen for Skandinavisk Dyrepark.

Frank Vigh-Larsen og Janne Tofte