Støt parken

Henter...

KØB BILLETTER

Henter...

Sponsor

Skandinavisk Dyrepark

Bliv sponsor for Skandinavisk Dyrepark

Vær med til at støtte Skandinavisk Dyrepark og bliv en vigtig partner i vores bestræbelser på at bevare den skandinaviske natur og dyreliv.

I Skandinavisk Dyrepark fokuserer vi på dansk og skandinavisk natur og dyreliv. Vi arbejder med naturbevarelse i det lokale og det nære, da vores hjerter banker for på at bevare naturens rige mangfoldighed. Med vores enestående Isbjørnepark, har vi samtidigt en helt særlig mulighed for at gøre en forskel i forhold til klimakrisen. Skandinavisk Dyrepark spiller en vigtig rolle i at oplyse og uddanne besøgende om klimaforandringernes indflydelse på naturen. I parkens unikke rammer kan vi lave fantastisk formidling, som er nærværende og i høj kvalitet.

 

Sponsorpakker

Skandinavisk Dyrepark tilbyder sponsorpakker i flere priskategorier, hvilket giver mulighed for at vælge den der passer til lige netop jeres virksomhed:

Basis 15.000 kr.

Bronze 25.000 kr.

Sølv 40.000 kr.

Guld 75.000 kr.

Hovedsponsor 125.000 kr.

Bliv en del af Skandinavisk Dyreparks sponsorprogram.

Kontakt vores marketingchef Dorthea på dorthea@ulve.dk hvis du er blevet nysgerrig og gerne vil høre mere eller download vores Sponsor PDF her.

Der er noget i det for dig

Som sponsor får du del i en række fordele og muligheder. Vi er overbeviste om, at et samarbejde også vil berige din virksomhed eller organisation på flere måder.

Vi har på forhånd skabt nogle sponsorpakker, som du kan læse mere om herunder. Vi er dog åbne for at tilpasse sponsormulighederne til dit specifikke behov og mål.

Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne, eller hvis I ønsker at bidrage med et sponsorat.

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.