Støt parken

Parken holder lukket i dag.

KØB BILLETTER

Udflugt for seniorklubber

Skandinavisk Dyrepark

Vild med et godt tilbud? Så er Skandinavisk Dyrepark helt klart stedet for jeres næste udflugt i pensionist-, senior- eller efterlønsklubben.

Lad os danne rammen for en hyggelig og spændende dag i dyrenes verden.
I bjørnevenlige omgivelser møder I Danmarks største gruppe af isbjørne og i Bjørneparken, har de legesyge brunbjørne travlt med at tumle, bade og lege. Vores nordeuropæiske ulveflok kan opleves i Ulveparken, og i hjorteparkerne kan I opleve næsten alle Skandinaviens hjortearter. Gå endelig ikke glip af de majestætiske Stellers havørne under det flotte ørneshow.

Udflugt inkl. kaffe- & kagebord

Kombiner jeres besøg med et kaffe- & kagebord, hvor der serveres et udvalg af kager, samt the og kaffe i Café Bjælkehuset.

Kaffe- & kagebordet består af:

  • Kaffe
  • Diverse Pukka te
  • Mælk, havremælk, vand, sukker
  • To slags kage
  • Småkager

Entrébillet inkl. kaffe- og kagebord: 255 kr. pr. person

Udflugt inkl. frokost

I kan også vælge at lade Café Bjælkehuset dække op til frokost i hyggelige omgivelser. Frokosten skal forudbestilles ud fra vores menu. Læs mere på siden om Café Bjælkehuset.

I kan også vælge at bestille en af vores lækre buffeter.

 
Ring gerne og hør nærmere, hvis I har særlige ønsker til jeres besøg.
 
Tilkøb af drikkevarer
Ønskes andre drikkevarer end dem inkluderet i tilbuddet, kan de tilkøbes i Café Bjælkehuset.

Morgenvandring med guide

Om morgenen er der en helt særlig stemning i dyreparken, som I har mulighed for at opleve sammen med én af vores dyreguider.

I mødes kl. 9:00 ved hovedindgangen, hvor jeres guide venter på jer. Efter velkomst til parken, starter jeres morgentur, hvor I skal rundt og sige godmorgen til dyrene. Vi tilpasser ruten efter alderstrin og eventuelt tema.

Måske skal rød- eller polarrævene have en morgensnack. Havørnene strækker vingerne i dagens første solstråler. Brunbjørnene leder efter insekter i det duggede græs, og isbjørnene tager sig sikkert en frisk morgendukkert. Vi ved ikke på forhånd, hvad vi kommer til at opleve, da der aldrig er 2 morgenture, som er helt ens. Uanset hvad, så underholder guiden jer på hele turen med spændende og sjove fortællinger fra dyrenes verden.

Turen tager cirka 2 timer, hvorefter resten af jeres besøg foregår på egen hånd.

Hvis I ikke bliver hele dagen, og derfor går glip af én eller flere af fodringerne, kan der indlægges en fodring på turen rundt. Dette gælder dog ikke havørneshowet.

Vis mere

Bestilling

Betingelser

Morgenvandring pris

Morgenvandring for grupper op til 30 personer:  300 kr.

OBS: Ønsker I en guidet tur uden for parken åbningstid eller sæson, tillægges en merpris på 500 kr. pr. vandring. 

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.