Henter...
Henter...

Café Bjælkehuset

Skandinavisk Dyrepark

Café Bjælkehuset er en ægte nordisk bjælkehytte, centralt placeret i parken – tæt på legeplads, Laden, grillhytte og toiletter.

 

Menu i Café Bjælkehuset

Se PDF med menu fra Café Bjælkehuset. Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme ændringer i menuen i henhold til udbud og efterspørgsel.

I Café Bjælkehuset tilbyder vi fastfood med et twist, varme og kolde drikkevarer, samt is og andet sødt.

Menuen kan variere i løbet af sæsonen, men du finder altid dagens opdaterede menú ved Caféen Der er også en børnemenu, som vores mindste gæster kan bestille fra.

Vi har altid varm kaffe på kanden, hvortil der bl.a. kan købes kager og is.

Lige ved siden af Café Bjælkehuset ligger parkens største picnicområde, og den kæmpestore legeplads. Det danner den perfekte ramme for en god pause for hele familien.

I højsæsonen kan der opstå ventetid ved bestilling og udlevering af mad. Vær opmærksom på, at vi i weekender og i højsæsonen også har madudsalg fra Isbjørneboden.

Caféens madudsalg starter kl. 11 og slutter en time før parken lukker. Der kan købes drikkevarer, kage og snacks i hele parkens åbningstid. 

Et bæredygtigt valg

I Skandinavisk Dyrepark bestræber vi os på at være en bæredygtig park i alle henseender. Lige fra rengøringsartikler til madvarer, har vi fokus på omstilling til produkter med mindst mulig miljøpåvirkning. I vores madboder har vi stort fokus på begrænsning af madspild.

I Caféen er der altid mulighed for at vælge kødfrie, eller helt veganske retter. Vores pølser og bacon er økologiske, og kødet i Isbjørneburgeren er af Dansk Velfærdskvæg med 2 dyrevelfærds-stjerner. Caféens salater er fyldt med friske grøntsager, kerner og nødder, samt dagens topping.

Kig forbi Caféen og prøv vores gode mad.

Andre udsalgssteder

Boden

Bliv fristet af bodens gode souvenirtilbud eller blive kølet med en is eller kolde drikkevarer i midten af parken.

Isbjørneboden

I Isbjørneboden kan du få stillet den lille sult, snuppe en is eller få lidt koldt eller varmt at drikke foran isbjørneparken.

Entrébutikken

Vores største udvalg af souvenirs finder du i butikken i Entréen. Her finder du et stort udvalg af bl.a. plysdyr, legetøj og brugskunst.

Hold din næste fest i Café Bjælkehuset

Firmaudflugt

Hold et unikt og utraditionelt firma- eller personalearrangement i dyrenes verden.

B(j)ørnefødselsdag

Gør børnefødselsdagen ekstra vild og hold den i dyrenes verden.

Selskaber

Lad Skandinavisk Dyrepark danne rammen for jeres fest eller udflugt. Vi kan også sørge for maden.

Kontrolrapport

Ingen anmærkninger i Fødevarestyrelsens kontrolrapport af Café Bjælkehuset. 

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.