Støt parken

Henter...

KØB BILLETTER

Henter...

Boden

Skandinavisk Dyrepark

Midt i Dyreparken finder I Boden – ét af vores mindre salgssteder, hvor du kan blive fristet af de gode souvenirtilbud eller blive kølet med en is eller kolde drikkevarer.

Ved siden af ørnevolieren, ligger ét af vores mindre salgssteder – Boden.

I Boden kan du købe kolde drikke og en gammeldags isvaffel eller vælge en is blandt parkens sortiment – et iskoldt hit på en varm sommerdag!

Det er også muligt at købe en souvenir med hjem – Boden har altid et godt tilbud!

Souvenirudvalget i Boden adskiller sig fra udvalget i vores store souvenirbutik, som ligger i Entrébygningen, men alle varer er stadig inspireret af de dyr, som du finder i parken.

Sortimentet skifter i løbet af sæsonen, og der er altid masser af gode tilbud – Så er du sæsonkortholder, må du endelig huske at kigge forbi ved hvert besøg.

Det kan naturligvis lade sig gøre at bytte en vare fra Boden til en anden i Entréens souvenirbutik ved fremvisning af kvittering.

Boden har åbent i weekender, på helligdage og hver dag i højsæsonen.*

*Vi forbeholder os ret til ændre åbningsdage og -tider

Andre udsalgssteder

Isbjørneboden

I Isbjørneboden kan du få stillet den lille sult, snuppe en is eller få lidt koldt eller varmt at drikke foran isbjørneparken.

Entrébutikken

Vores største udvalg af souvenirs finder du i butikken i Entréen. Her finder du et stort udvalg af bl.a. plysdyr, legetøj og brugskunst.

Café Bjælkehuset

Café Bjælkehuset er en ægte nordisk bjælkehytte, centralt placeret i parken – tæt på legeplads, Laden, grillhytte og toiletter.

Kontrolrapport

Ingen anmærkninger i Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.