Henter...
Henter...

Tjekliste

Skandinavisk Dyrepark

For at jeres overnatning i Skandinavisk Dyrepark bliver en god oplevelse, er det vigtigt, at I har den rette oppakning med. Her giver vi nogle gode råd til, hvad I skal huske.

Medbring det
rette udstyr

For at få den ultimative oplevelse, er det meget vigtigt, at alle medbringer den rette oppakning.

Man tilbringer mange timer i den fri natur, og man kan blive udsat for både strålende solskin eller silende regn. Selvom I ligger tørt og godt i både sametelt og shelter, er det vigtigt at medbringe gode liggeunderlag og soveposer, som kan hjælpe med at beskytte mod temperaturen udenfor.

Soveudstyr

Liggeunderlag / luftmadras, sovepose, hovedpude, varmt nattøj og tykke strømper.

Personligt udstyr

Tandbørste, håndklæde, toilettaske, varmt tøj, skiftetøj, ekstra strømper, regntøj, gummistøvler,  mobiltelefon og –lader, penalhus samt evt. medicin.

Køkkenudstyr

Medbringes egen proviantering, skal man selv sørge for service, gryder, grydeskeer, køkkenknive, skærebræt, viskestykker, køkkenrulle, sulfo og opvaskebørste.
Overnatter man på shelterlejrpladsen er der tallerkener og bestik til fri afbenyttelse, samt gryde og grillplade til madlavning over bål.

I udekøkkenerne findes en håndvask med koldtvandshane, en el-kedel samt 2 kogeplader.

Køleskabet, som hører til sameteltet, og som kan bruges til opbevaring af jeres proviant, findes i Spiselokalet ca. 30 meter fra lejrpladsen.
På shelterlejrpladsen findes køleskabet i det tilhørende køkken.

Diverse

Lommelygte, myggelys, pulverkaffe, tebreve, sukker, termokande og evt. ekstra telte.

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.