Henter...
Henter...

Ekstra aktiviteter

Når I ikke bruger tid med guiden, er der masser af andre ting, I kan tage jer til. Nogle af aktiviteterne skal dog bestilles på forhånd.

Legepladsen

Begge lejrpladser ligger tæt op af legepladsen, og når I trænger til en pause fra dyrene, er der masser at give jer i kast med her. I kan blandt andet give den som en rigtig Tarzan på tumlingernes forhindringsbane, eller se om I kan nå toppen på det høje bjørnebjerg.

Der findes alt hvad legesyge børnehjerter kan begære på legepladsen; sandkasser, gynger, svævebane, hoppepuder og meget andet. I området omkring legepladsen er der masser af picnicborde, så de voksne kan nyde en afslappende stund.

I må lege på legepladsen indtil kl. 21.00 og gå igang igen, så snart I stikker tæerne uden for soveposen om morgenen.

Farvelæg vores dyr

Mangler I en hyggelig forbydende aktivitet under eller efter jeres besøg i dyreparken? Så download vores 5 flotte dyretegninger, som I kan farvelægge helt efter jeres ønske.

Jagten på ledetrådene

Skal der fart over feltet, kan I begive jer på jagt efter ledetråde i hele parken. Vi sætter posterne op for jer, og I skal blot bruge jeres paratviden om dyrene, og kigge rigtig godt efter, for at finde posterne.

Da jagten på ledetrådene kræver lidt forberedelse, skal den bestilles senest dagen før.

Dus med dyrene

Hvis I rigtig er i quiz-humør, kan I løse vores populære Dus med dyrene quiz. Svar på de mange spørgsmål om parkens dyr, enten på mobil eller tablet, og få svaret med det samme. Det er muligt at downloade og printe quizzen, men I kan også lade os printe den for jer, så ligger den klar på lejrpladsen.

Bjørnekryds

Har I lyst til at udfordre de små grå, kan I prøve kræfter med vores sjove bjørnekryds. Løs de mange små opgaver og find frem til bjørnens navn.

En bjørnekryds er perfekt til en hyggestund rundt om bålet.

Bjørnekrydsen kan downloades og printes her. I kan også lade os printe den for jer, så ligger den klar på lejrpladsen.

Samesmykker

Hvis I gerne vil have en helt speciel souvenir med hjem fra jeres overnatning i Skandinavisk Dyrepark, er et samesmykke helt perfekt.

I får udleveret en lille skive af rensdyrgevir, et stykke lædersnor og noget sandpapir. Jeres opgave er så at pudse og polere det lille stykke gevir til et flot smykke.

Der medfølger også en lille vejledning.

Pris pr. smykkekit: DKK 25,-

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.