Henter...
Henter...

Tilgængelighed

Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark ønsker at være en park for alle. Vi er en park med god plads til både dyr og gæster, og vi mener derfor, at vi kan danne ideelle rammer for mennesker, der har brug for lidt mere rum, tid og forståelse i dagligdagen. Om det viser sig i form af synlige eller usynlige udfordringer, vil vi gøre vores til, at alle gæster føler sig velkomne og får en positiv, indholdsrig oplevelse med hjem.

Usynlige handicap og særlige udfordringer

I Skandinavisk Dyrepark er vi meget opmærksomme på, at ikke alle mennesker har mulighed for at begå sig lige let rundt i hverdagen. Vi ved, at ikke alle handicaps og psykiske udfordringer er synlige, og at disse kan være lige så vanskelige for den berørte som synlige handicaps. Vi ved, at nogle mennesker har brug for ekstra tid og tålmodighed ved betjening eller andre henvendelser til personalet. Vores medarbejdere er opmærksomme på at genkende dette, og vi bestræber os på at træne personalet, så vi bedst muligt kan assistere og være behjælpelige, skulle der være behov for det. Vi er opmærksomme på forskellige programmer, som f.eks. solsikkesnoren, og bærer du snoren, er vi bevidste om dennes signalværdi.

Adgang for gangbesværede

Skandinavisk Dyrepark er en stor dyrepark, hvor man kommer til at gå ca. 4 km. for at se alle anlæg. Der er opstillede bænke rundt omkring på alle stier, for at imødekommende gæster med behov for hyppige hvil. Det er også muligt at låne en gratis kørestol eller leje én af vores elscootere. Læs mere herunder.

Lån en kørestol

Det er muligt for gangbesværede at låne en kørestol i Skandinavisk Dyrepark. Vores 2 traditionelle kørestole er begge udstyret med specielle dæk, som er velegnede til kørsel i parken.

Reservation af kørestol:
Tlf.: 86 39 13 33
Mail: info@skandinaviskdyrepark.dk

Lej en elscooter

Det er muligt for gangbesværede at leje en elscooter i Skandinavisk Dyrepark. Elscooteren har en batterikapacitet på 3 timer, så du sagtens kan nå hele parken rundt.

Pris:
DKK 100,00

Booking af elscooter:
Tlf.: 86 39 13 33
Mail: info@skandinaviskdyrepark.dk

Gratis adgang for ledsager

Ved fremvisning af gyldigt ledsagerkort får ledsageren gratis entré. Ledsageren skal være over 18 år.

Reservation af kørestol:
Tlf.: 86 39 13 33
Mail: info@skandinaviskdyrepark.dk

Fører- og servicehunde er velkommen

I Skandinavisk Dyrepark er fører- og servicehunde velkomne. I anlæg hvor gæsterne går inde ved dyrene eller på gangbroer gennem anlæg, har fører- og servicehunde desværre ikke adgang. Der er skiltning i parken, og du kan altid spørge vores personale om hjælp. Hunden skal være tydeligt mærket og føres i snor. Efterladenskaber skal naturligvis samles op.

Vær opmærksom på:

  • Hunde skal være tydeligt markeret som førerhund eller servicehund
  • Hunde må ikke komme ind i dyreanlæg
    • Dette gælder hos: havørne, krondyr, dådyr og geder
  • Hunde må ikke komme ud på gangbroer
    • Dette gælder hos: ulve, isbjørne, brunbjørne og elge. Disse dyr kan opleves udefra.
  • Der er ingen direkte adgang mellem isbjørne og brunbjørne
  • Hunde skal altid føres i snor
  • Alle efterladenskaber skal samles op

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.