Henter...
Henter...

Mad & drikke

Skandinavisk Dyrepark

I Skandinavisk Dyrepark er der flere muligheder for at få slukket tørsten, få noget at spise eller snuppe en souvenir med hjem. Køb jeres frokost i Café Bjælkehuset, udvælg den bedste bamse i Entrébutikken, eller få stillet den lille sult i Isbjørneboden.

Picnic områder

Der er masser af picnicborde ved Ulveparken, Café Bjælkehuset, Isbjørneboden og Boden – alle er til fri afbenyttelse. Ved Café Bjælkehuset og boderne er mange af picnicbordene overdækkede, så I kan komme i skygge, hvis solen skinner eller i læ, hvis det drypper lidt. Ved legepladsen, under den store sejldug, har I frit udsyn til Krondyrparken, og det er nemt at holde øje med børnenes leg over hele legepladsen.

Spiselokale

Tæt ved Café Bjælkehuset har vi et spiselokale, som er til fri afbenyttelse. Det hænder, at lokalet er reserveret til grupper, hvor vi i stedet henviser til de overdækkede picnicområder i parken. Køber du din mad i Café Bjælkehuset, kan du også sidde indendørs her..

Medbragt mad

I er mere end velkomne til at medbringe jeres egen picnickurv i Skandinavisk Dyrepark. I kan tage den med rundt i én af vores trækvogne, eller I kan hente den i bilen, når I er klar til at spise.

Café Bjælkehuset

Café Bjælkehuset er en ægte nordisk bjælkehytte, centralt placeret i parken – tæt på legeplads, Laden, grillhytte og toiletter.

Entrébutikken

Vores største udvalg af souvenirs finder du i butikken i Entréen. Her finder du et stort udvalg af bl.a. plysdyr, legetøj og brugskunst.

Isbjørneboden

I Isbjørneboden kan du få stillet den lille sult, snuppe en is eller få lidt koldt eller varmt at drikke foran isbjørneparken.

Grill-selv

I kan frit benytte vores grillhytte ved Café Bjælkehuset til jeres medbragte mad. Grillområdet er placeret foran den store legeplads.

Boden

Bliv fristet af bodens gode souvenirtilbud eller blive kølet med en is eller kolde drikkevarer i midten af parken.

Souvenirs

I Skandinavisk Dyrepark er der flere muligheder for at få en unik souvenir med sig hjem til evigt minde om en dejlig dag i dyrenes verden.

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.