Henter...
Henter...

Isbjørneboden

Skandinavisk Dyrepark

Isbjørneboden er ét af vores mindre salgssteder, hvor du kan få stillet den lille sult, snuppe en is eller få lidt koldt eller varmt at drikke.

 

Lige ved siden af isbjørnenes fantastiske anlæg og med udsigt til både elge og moskusokser, ligger Isbjørneboden. Her finder I et stort sortiment af is, og der kan købes både kolde og varme drikke.

Madsortimentet i Isbjørneboden varierer i løbet af sæsonen, men der kan bl.a. købes franske hotdogs, ristede pølser og dagens ret.

Er du mere til det søde, sælger vi udover is også belgiske vafler og andet sødt.

Omkring Isbjørneboden findes et stort picnicområde, hvor en stor del af picnicbordene er overdækket. På græsarealet ved Isbjørneboden er der mulighed for at slå sig ned på et tæppe og nyde sin medbragte mad eller tage en lille lur i solskinnet.

Isbjørneboden har åbent i weekender, på helligdage og hver dag i højsæsonen. Vi forbeholder os ret til ændre åbningsdage og -tider

Andre udsalgssteder

Boden

Bliv fristet af bodens gode souvenirtilbud eller blive kølet med en is eller kolde drikkevarer i midten af parken.

Entrébutikken

Vores største udvalg af souvenirs finder du i butikken i Entréen. Her finder du et stort udvalg af bl.a. plysdyr, legetøj og brugskunst.

Café Bjælkehuset

Café Bjælkehuset er en ægte nordisk bjælkehytte, centralt placeret i parken – tæt på legeplads, Laden, grillhytte og toiletter.

Kontrolrapport

Ingen anmærkninger i Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.