Henter...
Henter...

Entrébutikken

Skandinavisk Dyrepark

Vores største udvalg af souvenirs finder du i butikken i Entréen. Her finder du et stort udvalg af bl.a. plysdyr, legetøj, nips, stofvarer og brugskunst.

 

Hylderne og kurvene bugner af souvenirs i alle prisklasser, og det er nemt at finde en lille gave til dem derhjemme. Vores sortiment er inspireret af de dyr, som du finder i Dyreparken.

Du behøver ikke at købe en entrébillet for at besøge entrébutikken, så kig endelig forbi og os rundt, så meget du har lyst – vi står altid klar til at hjælpe eller til en lille sludder om dyrene. Hvis du har fortrudt, at du ikke købte noget under dit besøg, kan du altid ringe og forhøre dig. Vi sender gerne til dig, efter vi har modtaget din betaling enten via mobilePay eller almindelig bankoverførsel.

I entrébutikken sælges også kolde drikke, is, slik og chips.

Andre udsalgssteder

Boden

Bliv fristet af bodens gode souvenirtilbud eller blive kølet med en is eller kolde drikkevarer i midten af parken.

Isbjørneboden

I Isbjørneboden kan du få stillet den lille sult, snuppe en is eller få lidt koldt eller varmt at drikke foran isbjørneparken.

Café Bjælkehuset

Café Bjælkehuset er en ægte nordisk bjælkehytte, centralt placeret i parken – tæt på legeplads, Laden, grillhytte og toiletter.

Kontrolrapport

Ingen anmærkninger i Fødevarestyrelsens kontrolrapport.

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.