Støt parken

Parken holder lukket i dag.

KØB BILLETTER

Aktuelt hos brunbjørnene

I Skandinavisk Dyrepark har vi en 2,5 hekar stor brunbjørnepark, hvor der altid sker en masse. Læs her om bjørneparkens beboere samt aktuelle nyheder.

Skrevet af: Mikkel Kronborg

Nyt fra brunbjørneparken

 

I Skandinavisk Dyrepark er vores brun bjørne delt i to grupper.

I den ene gruppe går vores gamle bjørne: Brunhilde, Bette og Bamse, som alle tre flyttede hertil, da vi åbnede brunbjørneparken i 2002.

De går sammen med vores to unge hanner, brødrene Buller og Bobby.

I den anden gruppe går Bulder og Bobbys forældre. Vores avlshan Brutus, og vores to avlshunner, søstrene Bjørk og Barba.

Den ene af de to grupper går i vores sommeranlæg, som er det der er synligt for vores gæster, mens den anden gruppe går oppe bagved i vores vinteranlæg, hvor vores gæster desværre ikke kan se dem. Men bare rolig! Hver aften når vi lukker dyreparken, så bytter vi rundt på bjørnene, så de har et nyt område at udforske hele næste dag.

Brunbjørneparkens beboere

Brutus

 

Fødselsdag: 01.01.2015 Brutus er født i en dyrepark i Norge, men flyttede til Skandinavisk Dyrepark i 2019. Brutus er vores nuværende avlshan, og er far til Buller og Bobby.

 

Bamse

 

Fødselsdag: 20.01.2000

Bamse er vores største brunbjørn. Bamse flyttede til Skandinavisk Dyrepark i 2002, da vi åbnede vores brunbjørnepark.

Buller

 

Fødselsdag: 05.01.2020

Bobby er født her i Skandinavisk Dyrepark. Han er bror til Buller. Brutus er hans far. Det vides ikke om det er Bjørn eller Barba der er hans mor, da de to hunner har hjulpet hinanden med at tage sig af ungerne.

 

Bobby

 

Fødselsdag: 05.01.2020

Bobby er født her i Skandinavisk Dyrepark. Han er bror til Buller. Brutus er hans far. Det vides ikke om det er Bjørn eller Barba der er hans mor, da de to hunner har hjulpet hinanden med at tage sig af ungerne.

 

Brunhilde

 

Fødselsdag: 27.01.1997

Vores tidligere avlshun og mor til de andre hunner i parken (Bette, Bjørk og Barba). Brunhilde flyttede til Skandinavisk Dyrepark i 2002, da vi åbnede vores brunbjørnepark.

 

Bette

 

Fødselsdag: 19.12.2000

Bette flyttede til Skandinavisk Dyrepark i 2002, da vi åbnede vores brunbjørnepark. Bettes mor, Brunhilde bor også i Skandinavisk Dyrepark.

 

Barba

 

Fødselsdag: 10.01.2013

Barba er født her i Skandinavisk Dyrepark. Hun er søster til Bjørk og mor til Buller og Bobby. Da Bjørk og Barba begge to gik sammen med vores avlshan Brutus i brunsten, og da de to hunner har hjulpet hinanden med at tage sig af ungerne, så ved vi faktisk ikke hvem af dem der er mor til Buller og Bobby.

 

Bjørk

 

Fødselsdag: 10.01.2013

Bjørk er født her i Skandinavisk Dyrepark. Hun er søster til Barba og mor til Buller og Bobby. Da Bjørk og Barba begge to gik sammen med vores avlshan Brutus i brunsten, og da de to hunner har hjulpet hinanden med at tage sig af ungerne, så ved vi faktisk ikke hvem af dem der er mor til Buller og Bobby.

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.