Klargøring af parken til en ny sæson

Bare fordi parken har været lukket, betyder det ikke at vi har gået og trillet tommelfingre. Siden oktober 2021 har vi renoveret og klargjort parken til næste sæson. Læs om parkens klargøring her.

Skrevet af: Dorthea Dronninglund Proctor
29/3/2022

Teamet i 2022

En af de første store ting, der er sket i parken, er, at direktørposten er overgået fra Frank Vigh-Larsen til Janne Tofte, som har arbejdet i parken siden 2008. Som led i denne udvikling er der blevet ansat mere fastpersonel, så staben er vokset fra 4 til 6.

Derudover er der selvfølgelig også blevet ansat nye (såvel som tidligere) sæsonmedarbejdere, som alle deltog i parkens velkomstdag. Herunder ses teamet for sæson 2022.

Årets mest nuttede udsigt

I slutningen af 2021 blev der født 2 isbjørneunger i fødehulen. I lang tid har de opholdt sig mest inde i hulen og lige uden for, men for nyligt har isbjørnemor Nuno og de 2 unger holdt store flyttedag. Hele sæson 2022 kommer de nemlig til at gå for sig selv i deres helt eget anlæg. Imens parken har været lukket, har denne del af parken fået en ordenlig overhaling, som I kan se på billedet. Nu er udsigten ind til de nuttede isbjørneunger blevet meget bedre, og man kan være heldig, at se dem helt tæt på. Du behøver derfor ikke at tage den lange linse med for at få et sødt billede af isbjørneungerne i leg.

Flotte og unikke souvenirs

I Skandinavisk Dyrepark går vi op i den autentiske oplevelse – og det oversættes også til vores éntre og boder. Prikken over i’et ved en god oplevelse kan være at finde en souvenir, som måske endda kan benyttes i dagligdagen, og som mindet kan fanges i. Til sæson 2022 har vi sørget for at handle unikke og spændende souvenirs ind, så der er lidt for enhver smag.

Legepladser bliver frisket op

Det er ikke nogen hemmelighed, at Skandinavisk Dyrepark er et paradis for legebørn i alle aldre. Vi har kæmpestore legepladser, som hver sæson er et kæmpehit. I år har vi frisket nogle at vores populære tårne op, så der er endnu mere at udforske. Derudover har vi også sørget for, at underlaget på vores forhindringsbane er blevet frisket op med et nyt lag træspåner.

En masse søde dyr

Selvom parken har holdt lukket, har parkens biologer selvfølgelig stadigvæk passet dyrene hver dag. De fleste af dyrene i parken skal fodres hver dag og nogle skal også aktiveres, så det har vi selvfølgelig også sørget for hele lukkeperioden.

Der bliver løbet hurtigt

Selvom vi stadigvæk er i fuld sving med klargøringen, så glæder vi os rigtig meget til den store åbningsdag d. 9. april kl. 10:00. Husk at du allerede nu kan købe (eller forny) dit sæsonkort her på vores hjemmeside.