Gå en tur og støt isbjørnene

Skandinavisk Dyrepark inviterer til isbjørnemarch lørdag den 3. juni for at samle ind til Polar Bears International.

Pressemeddelelse
25/5/2023

For første gang nogensinde afholder Skandinavisk Dyrepark ved Kolind isbjørnemarch til fordel for Polar Bears International, som er en organisation, der målrettet arbejder på at forske, formidle og beskytte de trængte isbjørne i Arktis.

Isbjørnemarchen foregår i tidsrummet 10-17. Deltagerne følger en rundstrækning i parken på omkring 4 km, som selvfølgelig går forbi parkens fantastiske isbjørneanlæg. På ruten kan man derudover opleve de mange andre spændende dyr, den flotte forårsnatur og Djurslands rige fugleliv. Hver gang en deltager fuldfører en omgang, donerer Skandinavisk Dyrepark 25 kr. til Polar Bears International. Man bestemmer selv, hvor lang tid man vil deltage i marchen.

– Vi håber, at rigtigt mange vil møde op og støtte det gode formål. Ikke alene støtter man arbejdet for isbjørnenes beskyttelse, men man får også en hyggelig dag med masser af oplevelser, frisk luft og god motion, siger Janne Tofte, der er direktør i Skandinavisk Dyrepark.

Deltagerne får før start udleveret en unik isbjørnemarch-mulepose med snacks og drikkevarer til marchen. Når man enten har betalt entre eller forevist sit sæsonkort, koster det 39 kr. at deltage i marchen. Arrangementet kræver ikke tilmelding på forhånd, men man kan købe billet på hjemmesiden allerede nu.

 

For yderligere kontakt:

Direktør Janne Tofte Email: Janne@ulve.dk

Telefon: 26357070