Hvad er Skandinavisk Dyrepark

Skandinavisk Dyrepark er en tematiseret dyrepark og attraktion i hjertet af Djursland med overvældende parker til isbjørne, brunbjørne og ulve og masser af plads til både dyr og mennesker.

Skandinavisk Dyrepark er en attraktion, zoo og dyrepark, der ligger i hjertet af Djursland midt mellem tre af Østjyllands største byer; Randers, Aarhus og Grenaa.

Det er en tematiseret dyrepark. Vi fokuserer overvejende på skandinaviske dyrearter, og vi er kendt for vores overvældende parker til isbjørne, brunbjørne og ulve og en hel masse andre nordiske dyr fordelt på 470.000 kvadratmeter.

Parkens isbjørneanlæg er anerkendt som verdens bedste, og vi har fået isbjørneunger i parken flere gange. Hanisbjørnen Siku – der blev født i 2011 – har dedikerede fans over hele verden.

Som gæst får du en enestående mulighed for at opleve naturlig adfærd og komme tæt på dyrene fra lange gangbroer, der bugter sig gennem den smukke danske natur. Samtidig giver vores guider dig historier om dyrenes biologi og krav til levesteder på en seriøs, men forståelig, lærerig og underholdende måde.

Med sin afslappende stemning er Skandinavisk Dyrepark et åndehul for travle børnefamilier og oplagt til en rolig, men spændende oplevelse med børnebørnene. Parken er også perfekt til en picnic for to.

Vores dyr er ambassadører for deres vildtlevende artsfæller, hvilket de kun kan være, hvis de lever under ordentlige forhold. Når du besøger os, er du med til at støtte vores arbejde for at udbrede kendskabet til og truslerne mod vores skandinavisk dyrearter.

Skandinavisk Dyrepark har eksisteret siden 1994 og er stiftet af dyre-entusiast Frank Vigh-Larsen.

Oplev Skandinavisk Dyrepark på 4 minutter: