Morgenvandring

Morgen-vandring

Er I morgenfriske, og har I lyst til at komme på rundvisning i parken?

Så book jeres egen guide til en unik oplevelse før åbningstid!

I timerne efter solopgang og inden dørene åbnes, er der helt særlig stemning i dyreparken.
Alt ånder fred og ro, og parkens beboere er lige vågnet til en ny dag. Stilheden brydes af det rige fugleliv i parken og personalets spæde forberedelser til en ny spændende dag i parken.

For de små fødder

Kl. 9.00 – 9.30   Ankomst og velkomst i Entréen

I starter med et besøg ved ilderne, som elsker at drille dyrepasseren, og som selv elsker at blive aet af små børnehænder. Dyrepasseren fodrer herefter rævene, som altid er fulde af krudt og spilopper under fodring – specielt når de kravler rundt på dyrepasseren efter mad og opmærksomhed.

I Dådyrparken, kan alle som har lyst, komme helt tæt på Bambi og røre ved de bløde muler under håndfodring. Herefter går turen forbi vildsvinene, ørnene eller sikahjortene og slutter ca. kl. 11.00 i det store aktivitetscenter hos Manse – vores 100% ægte mammutskelet – som er omgivet af gevirer, knogler og skind. Her kan I prøve at løfte en ægte mammutstødtand, undersøge bjørne- og ulvekranier og røre ved skind fra ulv, ræve, rensdyr, moskusokse og brunbjørn. I kan også vælge at slutte turen ved Ulveparken, så I kan deltage i fodringen kl. 11.30.

Dyrepasseren kan også bookes til et besøg ved ulvene, isbjørnene og brunbjørnene i forbindelse med et morgenbesøg eller til en omgang “Gæt et gevir”, som er en lærerig leg i Mammutcenteret.

For de hurtige

Nå hele parken rundt på 2 timer og tilbring resten af dagen på egen hånd.

Kl. 9.00 – 9.30   Ankomst og velkomst i Entréen

På turen rundt møder I alle dyrene i parken. Har I specielle ønsker, eller ønsker I at lære nogle af dyrene bedre at kende, kan det aftales med jeres guide inden starten af rundvisningen.

Vi ved ikke på forhånd, hvad vi kommer til at opleve – der er ikke 2 morgenture, som er ens. Uanset hvad, så underholder guiden jer på hele turen med spændende og sjove fortællinger fra dyrenes verden.

Rundvisningen slutter ved Ulveparken senest kl. 11.15. Har I valgt en dyrefodring ved enten isbjørnene eller brunbjørnene i forbindelse med rundvisningen slutter turen efter fodringen med mindre andet er aftalt.

Bemærk, at ulvene fodres dagligt kl. 11.30.