Støt parken

Henter...

KØB BILLETTER

Henter...

Dyreduellen

Skandinavisk Dyrepark

I Dyreduellen kan du udfordre nogle af de dyr du møder i Skandinavisk Dyrepark til en tvekamp. Test din styrke imod bjørnen, eller dine samarbejdsevner imod ulven.

Er du stærk som en bjørn?

Alle dyr er specielt tilpassede til det liv de lever, og derfor er de tit både hurtigere og stærkere end os mennesker. På duelpladsen kan du prøve kræfter med nogle af de specielle tilpasninger og se, hvor godt du klarer dig i dyrenes verden.På balancebrættet kan du finde ud af, om du kan samarbejde lige så godt som en ulvene i en ulveflok, og hvis du kan løfte de store sten, er du godt på vej til at være stærk som en brunbjørn. På duelpladsen kan du også dyste imod edderkoppen, og se hvor hurtigt du kan løbe i forhold til bl.a. snogen, ilderen og vildsvinet. Så spænd musklerne, varm godt op og gør dig klar til en tvekamp mod dyrene! Udover selve duelpladsen finder du også andre aktiviteter rundt i parken. Ved isbjørnenes anlæg kan du måle dig op imod en 2,8 m høj isbjørn, og lige i nærheden af vores brune bjørne finder du en vaskeægte bjørnehule – tør du at kravle ind og se om der ligger en bjørn og sover vintersøvn derinde?

Få nyheder fra parken
direkte i din indbakke

Ved tilmelding til Skandinavisk Dyreparks nyhedsbrev vil du modtage månedlige nyheder, tilbud og/eller konkurrencer. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at følge linket i bunden af mailen.