Rovdyrfodringer i Skandinavisk Dyrepark

Fodringstider

Oplev den spændende isbjørnefodring eller det vilde havørneshow fra de store tribuner – med god afstand til andre gæster.

Genåbningen gør det nu muligt for os at samle lidt flere gæster på samme sted. Vi har derfor valgt at åbne op for to af vores populære rovdyrfodringer: Havørneshowet og fodring af de store hanisbjørne.

Disse to steder har vi nemlig store tribuner og mulighed for, at vores gæster kan sidde med ansigtet rettet i samme retning og med god afstand.

Tiltag for at mindske smittespredning

Med 1 meters afstand mellem alle gæster, kan vi have 500 gæster siddende ved isbjørnefodringen og op400 ved havørneshowet.

Op til fodringens start vil personale hjælpe med at tildele pladser til de fremmødte gæster og sikre, at der holdes 1 meters afstand mellem gæster, der ikke er i samme gruppe. Samtidig tælles alle fremmødte.

Vi justerer antallet af fodringer fra dag til dag, så det passer med det forventede antal gæster i parken. Det vil derfor være usandsynligt, at man kommer til at gå forgæves, og der ikke er plads til fodringen. Pladserne vil dog blive tildelt efter først til mølle-princippet, og vi kan ikke garantere, at der er plads til alle fremmødte.

Forventet fodringsprogram

Nedenstående programmer er vejledende, og vi tager forbehold for ændringer. Det aktuelle fodringsprogram oplyses ved ankomst til dyreparken.

Uge 24-27 og Uge 31-42

12:00 Havørneshow

14:30 Isbjørnefodring

Uge 28-30

Dette program følger senere. Her vil der være to isbjørnefodringer og to havørneshows.

Retningslinjer:

  • Pladserne til fodringerne fordeles efter først til mølle-princippet.
  • Alle gæster skal forblive siddende under fodringerne.
  • Det er ikke muligt at forlade tribunerne under fodringerne.
  • Tribunerne fyldes op fra midten og ud i den rækkefølge folk ankommer.
  • Der skal holdes 1 meters afstand til andre gæster, der ikke er i jeres gruppe.
  • Døren til ørnevolieren åbnes senest 10 minutter før showet starter, og det er ikke tilladt at spise i volieren.