Folkeskoler/SFO

Udflugt for folkeskoler/SFO

Trænger I til at komme ud i den friske luft?

Så er Skandinavisk Dyrepark det helt rette sted for en klasseudflugt!

Kombiner jeres undervisning med et lærerigt besøg, hvor I kan lære meget mere om vores eget danske og nordiske dyreliv. I Skandinavisk Dyrepark er der masser af plads og højt til himlen, og I kan nemt tilbringe en hel dag i dyrenes verden.

Måske har I tema om ulvens tilbagevenden til Danmark, klimaforandringernes betydning for dyr og mennesker, naturbevarelse og biodiversitet eller noget helt andet. Vi kan tilrettelægge et program for jer, eller I kan selv finde inspiration på denne side.

Under de daglige fodringer kan I lære endnu mere om vores store rovdyr. I Isbjørneparken og i Havørnevolieren har I en fantastisk udsigt fra tribunerne og i Ulve- og Bjørneparken opleves fodringerne fra gangbroerne.

Entrépriser og booking

Entréprisen gælder både børn og voksne, dog kun i forbindelse med udflugt for folkeskoler, privat-og realskoler samt SFO’er.

Giv os venligst besked om jeres besøg og eventuelle tilkøb på:

Tlf. 86 39 13 33
E-mail: info@skandinaviskdyrepark.dk

Hvis I ønsker at ankomme inden vores normale åbningstid, kan det sagtens lade sig gøre, dog kun efter aftale. Ring og hør mere.

Morgenvandring med guide

Om morgenen er der en helt særlig stemning i dyreparken, som I har mulighed for at opleve sammen med én af vores dyreguider.

I mødes kl. 9:00 ved hovedindgangen, hvor jeres guide venter på jer. Efter velkomst til parken, starter jeres morgentur, hvor I skal rundt og sige godmorgen til dyrene. Vi tilpasser ruten efter alderstrin og eventuelt tema.

Måske skal rød- eller polarrævene have en morgensnack. Havørnene strækker vingerne i dagens første solstråler. Brunbjørnene leder efter insekter i det duggede græs, og isbjørnene tager sig sikkert en frisk morgendukkert. Vi ved ikke på forhånd, hvad vi kommer til at opleve, da der aldrig er 2 morgenture, som er helt ens. Uanset hvad, så underholder guiden jer på hele turen med spændende og sjove fortællinger fra dyrenes verden.

Turen tager cirka 2 timer, hvorefter resten af jeres besøg foregår på egen hånd.

Hvis I ikke bliver hele dagen, og derfor går glip af én eller flere af fodringerne, kan der indlægges en fodring på turen rundt. Dette gælder dog ikke havørneshowet.

Spisetid

Den friske luft giver en god appetit, så husk at tage madpakken med. Det mest populære sted er picnicbordene under de overdækkede picnicområder ved legepladsen.

I kan også vælge at spise jeres madpakker i picnicområderne ved Isbjørneparken eller Ulveparken.
Hvis I vil spise madpakkerne indendørs kan Spiselokalet benyttes.

Vil I være helt sikre på, at der er plads til jer, eller vil I gerne have en base under besøget, kan I reservere plads i det overdækkede picnicområde ved legepladsen.

Café Bjælkehuset har åbent hver dag, hvis nogle skulle få lyst til en kop kaffe, en is eller frokost.

Håndfodring

Det er en helt speciel oplevelse at komme helt tæt på de frække dådyr i dådyrparken. Derfor har vi inkluderet gratis foderposer i forbindelse med jeres besøg. I må fodre dådyr og geder med foderet.

Bemærk venligst, at det ikke er tilladt at fodre med medbragt foder som spaghetti, gulerødder, fuglefrø m.m..

Leg & lær

Prøv kræfter med Dyreduellen, slå dig løs på legepladsen eller dyk ned i vores paradis for pilfingre.
Læs mere

Fodringstider

Oplev de spændende fodringer, mens guiden fortæller sjove historier fra dyrenes verden.
Se fodringstider