Bliv sponsor

Vær med til at støtte Skandinavisk Dyrepark og bliv en vigtig partner i vores bestræbelser på at bevare den skandinaviske natur og dyreliv.

I Skandinavisk Dyrepark fokuserer vi på dansk og skandinavisk natur og dyreliv. Vi arbejder med naturbevarelse i det lokale og det nære, da vores hjerter banker for på at bevare naturens rige mangfoldighed. Med vores enestående Isbjørnepark, har vi samtidigt en helt særlig mulighed for at gøre en forskel i forhold til klimakrisen. Skandinavisk Dyrepark spiller en vigtig rolle i at oplyse og uddanne besøgende om klimaforandringernes indflydelse på naturen. I parkens unikke rammer kan vi lave fantastisk formidling, som er nærværende og i høj kvalitet.

Der er noget i det for dig

Som sponsor får du del i en række fordele og muligheder. Vi er overbeviste om, at et samarbejde også vil berige din virksomhed eller organisation på flere måder.

Vi har på forhånd skabt nogle sponsorpakker, som du kan læse mere om herunder. Vi er dog åbne for at tilpasse sponsormulighederne til dit specifikke behov og mål.

Kontakt os gerne for at høre mere om mulighederne, eller hvis I ønsker at bidrage med et sponsorat. 

 

Basissponsor

DKK 15.000 

Læs mere

 

Bronzesponsor

DKK 25.000 

Læs mere

 

Sølvsponsor

DKK 40.000 

Læs mere

 

Guldsponsor

DKK 75.000 

Læs mere

 

Hovedsponsor

DKK 125.000 

Læs mere