Dyreguide med ilder

Dyreguider søges

Vi søger nye dyreguider med flair for formidling. 

Vi søger:

Biologistuderende (fortrinsvis 1.- og 2.-års studerende) der er interesserede i dyr og formidling.

Vi forventer, at du er udadvendt, smilende og frisk på en udfordring. Vi forventer også, at du er ansvarsbevidst og parat til at være fleksibel omkring arbejdstider, og at du kan arbejde i ferie og weekender. Det er en fordel, hvis du har erfaring med formidling fra tidligere job eller aktiviteter, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder:

Et spændende, sjovt, lærerigt og udfordrende studiejob i et lille og loyalt team. Dyreguidernes funktion er at give vores gæster en begivenhedsrig og spændende dag.

For det første ved at være synlige i parken og fortælle gæsterne om parkens dyr. For det andet ved at afholde planlagte fodringer, hvor man fortæller om isbjørne, brunbjørne, havørne og ulve på en letforståelig og medrivende måde. Dyreguiderne står også for rundvisninger uden for parkens normale åbningstid samt overnatningsarrangementer.

Der gives grundig oplæring i såvel dyrenes biologi som i afholdelse af fodringerne.

Som del af oplæringen forventer vi at du kan deltage på
følgende vigtige datoer:
– Intro- og velkomstmøde d. 12. marts
– Førstehjælpskursus d. 19. marts
– Guidedag d. 3. april

Vi tilbyder en fleksibel vagtplanlægning. der tager hensyn til feltkurser og eksamener. Man skal forvente i gennemsnit cirka 1 vagt om ugen i lavsæsonen og 3-4 vagter om ugen i højsæsonen.

OBS. Da dyreparken ligger midt på Djursland, er der begrænsede muligheder for offentlig transport. Det er derfor en fordel at have bil til rådighed, eller at man er indstillet på lidt ekstra rejsetid.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!