Sommerbilletter

Besøg Skandinavisk Dyrepark i sommerferien og spar 50% på entrébilletten

Regeringen og flertal i Folketinget har vedtaget en sommerpakke, der bl.a. giver 50% rabat på entrébilletten til f.eks. zoologiske anlæg. Derfor kan du og hele din familie nu komme på besøg i Skandinavisk Dyrepark til halv pris i skolernes sommerferie!

 • Sommerbilletter

  I sommerferien kan man købe entrébilletter til halv pris.
  Tilbuddet gælder fra d. 27. juni til d. 9. august.

  Sommerbillet, voksen: DKK 95,00

  Sommerbillet, barn (3-11 år inkl.): DKK 47,50

  Sommerbillet, småbørn (0-2 år): Gratis

  Sommerbillet, senior (65+ år): DKK 85,00

  Entrébilletten er kun gyldig på besøgsdagen.

Praktisk info

Tilbuddet gælder fra lørdag d. 27. juni til og med søndag d. 9. august 2020. Det gælder alle entrébilletter, men tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Det er ikke nødvendigt at købe billet på forhånd – vi har masser af plads til alle vores gæster!

Man kan både købe en “Sommerbillet” ved ankomst i Entréen og i vores webshop. Sommerbilletter købt i webshoppen er kun gældende i uge 27-32 (27. juni – 9. august). Ønsker man at besøge os i uge 33-42 skal man købe billet til denne periode. Billetter købt i webshoppen kan ikke refunderes.

Det vil ikke være muligt at købe sæsonkort i vores webshop i uge 27-32, men det kan købes på besøgsdagen for kun DKK 40,00 ekstra pr. billet.

Har man tidligere købt billet på vores webshop og ønsker at benytte den i løbet af sommerferien, vil man få refunderet halvdelen af beløbet i Entréen.

Sommerpakke giver travlhed i parken

Lige for tiden har vi mange gæster i parken, og det er rigtigt dejligt, men det kommer også med nogle udfordringer. Vi har dog masser af plads, og det er derfor intet problem at se dyrene eller at holde afstand til andre gæster.

Vi knokler selvfølgelig for at give alle vores gæster den allerbedste oplevelse, men når mange gerne vil besøge parken på samme tid, så kan det give kø ved indgangen og ved vores salgssteder.

Derfor vil vi gerne komme med et par opfordringer:

 • Vores travleste dage er tirsdag, onsdag og torsdag. Prøv at planlægge efter at besøge os fredag, lørdag, søndag eller mandag.
 • Vent gerne til over middag med at ankomme til parken. De fleste gæster ankommer normalt mellem kl. 10.00 og 12.00, men vi har åbent helt til kl. 18.00
 • Tag gerne madpakke med, hvis det er muligt. Vores personale arbejder på højtryk, men der vil være længere ventetid i Café og boder end normalt. Vi har masser af picnicborde, så det er ikke et problem at finde en plads til at sidde og nyde sin mad.

Vi glæder os til at se jer!