PandaClub event i Pinsen

Hver dag i pinsen fra fredag den 21. maj til og med mandag den 24. maj inviteres du og din familie med på Ekspedition Isbjørn sammen WWF's PandaClub. Du bestemmer selv, hvilken dag du kommer.

Vi tager dig med på netop denne vigtige ekspedition, fordi naturen og dyrene i Arktis står overfor en stor udfordring – her er havisen ved at forsvinde! Derfor skal du møde nogle af de spændende dyr, der trives rigtig godt i den arktiske kulde – nemlig isbjørnen, polarræven og moskusoksen.

Med hjælp fra Pangu og PandaForce-teamet guides du og din familie gennem spændende udfordringer og lege, der gør jer klogere på dyrelivet i Arktis og de udfordringer, som de seje arktiske dyr står overfor. De har nemlig brug for jeres hjælp!

Til ekspeditionen skal vi også bede jer medbringe et par høretelefoner og en mobiltelefon, hvorpå I har downloadet en app, som kan scanne QR-koder (medmindre jeres mobiltelefon er af den slags, der allerede har denne funktion indbygget).

Er du klar til en sjov og oplevelsesrig dag i Skandinavisk Dyrepark?

Det håber vi, for vi glæder os helt vildt til at have dig med ombord på ekspeditionen!

PRAKTISKE INFORMATIONER

Åbningstider: Du kan deltage i Ekspedition Isbjørn hver dag i pinsen, hvor Skandinavisk Dyrepark er åben i tidsrummet kl. 10-17.

Coronapas: I henhold til krav fra myndighederne skal alle gæster over 14 år kunne fremvise et gyldigt coronapas samt officielt ID. Læs mere om kravene her.

Medbring: høretelefoner og en mobiltelefon, hvorpå du har downloadet en app, som kan scanne QR-koder (medmindre jeres mobiltelefon er af den slags, der allerede har denne funktion indbygget).

Beklædning: alle stationer er udendørs, så husk at klæde jer på efter vejret.

Adgang: Er du PandaWarrior, kan du komme gratis ind og tage 3 familiemedlemmer (søskende, forældre, bedsteforældre og oldeforældre) med. Du skal blot huske dit PandaWarrior-kort og sundhedskort.

Læs mere om at blive PandaWarrior her