Testfamilien.dk

Testfamilien.dk

I juli 2019 fik vi besøg af en masse familier fra Testfamilien.dk, der skulle opleve en dag i Skandinavisk Dyrepark. Her er deres mening om besøget.

Det var en rigtig hyggelig og dejlig dag i juli, da vi havde inviteret til event for Testfamilien.dk. En stor gruppe af familier tilbragte en hel dag i dyreparken, og dem der kom langvejs fra fik lov til at overnatte i vores hyggelige shelters.

Vi har samlet nogle citater fra anmeldelsen, men I kan finde mange flere via linket længere nede på siden. Tryk også på galleri, hvor I kan se nogle af testfamiliernes billeder.

Mette:

“Skandinavisk Dyrepark er en dejlig og helt naturlig park med store åbne vidder og god plads til de nordiske dyrearter. Man kan komme helt tæt på dyrene og stå ganske få meter fra bla. isbjørne, ulve og brunbjørne via gangbroer i anlæggene. Skandinavisk dyrepark bærer præg af ro og tid til fordybelse. Det er skønt, at kunne komme et sted, hvor man kan trække tempoet og nyde den gode atmosfære. Udover de nordiske dyr, er der også en stor lækker legeplads, hvor børn og barnlige sjæle kan boltre sig. Vi havde en virkelig god oplevelse i parken og kommer helt sikkert igen.”

Bianca:

“Mellem Århus og Grenå ligger Skandinavisk Dyrepark som virkelig er et besøg værd. Her kan man komme meget tæt på dyrene. De har isbjørne, brunbjørne, ulve og mange andre spændende dyr. Man kan håndfodre dådyr og parken emmer af hygge. Dyrene har masser af plads at boltre sig på og deres velfærd er virkelig i fokus. I parken finder man også en stor legeplads med mulighed for leg for både store og små og hvis man har mod på det er det muligt at overnatte i parkens shelters eller deres tipi telt. Vi kommer helt sikkert igen.”

Linda:

“Skandinavisk Dyrepark er en skøn perle i midten af Djursland. Midt i den smukke danske natur, bor dyrene i store anlæg. Man ser og mærker at dyrene trives og man kan derfor opleve dyrenes naturlige adfærd på helt tæt hold. Yderligere er dyrepasserne meget opmærksomme på at guide og lære fra sig. De tager sig tid og virker oprigtigt engagerede i dyr og gæster. Parken er meget familievenlig og der er masser af steder hvor man kan tage et lille hvil, eller nyde en picnic. Endvidere er det kæmpe Legeområde til børnene helt fantastisk. Vi kommer helt sikkert igen…”

Trine:

“Trine og Karla på 4 år blev der og sov. Aftenprogrammet var simpelthen også så fint arrangeret. Den dygtige dyrepasser tog os bag kulisserne og vi fik lov at komme helt tæt på brunbjørnene. De mæskede hvide chokladeboller i sig og svømmede i søen til stor morskab for vores små. Vi 5 familier havde hele parken for os selv om aftenen- inklusiv legepladsen. Det var virkelig fedt.
Skal jeg sætte ord på hele turen, er det nok det, at det var en autentisk oplevelse. Vi er stadig helt høje over selve aftenprogrammet med grill, bålhygge, shelter og solnedgang til lyden af ulve i det fjerne.”