Udmærkelser og certifikater

Udmærkelser og certifikater

I Skandinavisk Dyrepark er vi meget stolte af vores flotte anmeldelser og udmærkelser. Vi er blandt andet blevet anderkendt med TripAdvisors Udmærkelsescertifikat flere år i træk.

TripAdvisors Udmærkelsescertifikat

Denne prestigefyldte pris anerkender virksomheder, der konsekvent får de bedste vurderinger fra TripAdvisor-rejsende.

Testfamilien.dk

Det var en rigtig hyggelig og dejlig dag i juli 2019, da vi havde inviteret til event for Testfamilien.dk. En stor gruppe af familier tilbragte en hel dag i dyreparken, og dem der kom langvejs fra fik lov til at overnatte i vores hyggelige shelters.

Læs anmeldelsen her

Hverdagens Helt 2013

Direktør Frank Vigh-Larsen blev i 2013 kåret af Dyrenes Beskyttelse som Årets Dyreven i kategorien Hverdagens Helt

Han blev nomineret i kategorien med følgende begrundelse:

»Direktør for Skandinavisk Dyrepark på Djursland Frank Vigh-Larsen har bygget parken op fra bunden. Alt fra aktiveringsmaterialer til anlæg står han bag. Han har formået at nyudvikle anlæg til zoodyr, der både tilgodeser dyrenes behov for plads, så de kan udfolde så meget naturlig adfærd som muligt og samtidigt giver gæsterne en enestående mulighed for at komme tæt på dyrene på de lange gangbroer, der snor sig gennem anlæggene. Dyreparken kombinerer disse unikke dyreoplevelser med levende og nærværende formidling, og prøver på den måde at skabe forståelse for naturbevarelse, ikke mindst i Arktis, der er hårdt ramt af den globale opvarmning. I Skandinavisk Dyrepark er der tale om vilde dyr (i fangenskab), der har det vildt, takket være Frank Vigh-Larsen. Derfor blev han nomineret i kategorien Hverdagens Helt.«