Ledige jobs 15 år+

Vi søger lige nu servicemedarbejdere over 15 år, som har let til smil og gerne vil arbejde i én af Djurslands travle turistattraktioner.

Skandinavisk Dyrepark er en turistattraktion, og vi har derfor allermest travlt, når alle andre holder fri eller har ferie. Ingen dage er ens, og du skal til tider løbe stærkt og have mange bolde i luften i løbet af en arbejdsdag.

Vi søger servicepersonale som er 15 år eller ældre til fritidsjob eller deltidsansættelse. Ansættelsesperioden gælder for hele sæsonen, som løber fra d. 9. april til d. 23. oktober.

Der er flere ledige stillinger i vores forskellige servicefunktioner, hvor du f.eks. kan komme til at arbejde med billetsalg, køkkenarbejde og madlavning, rengøring samt salg af is, drikkevarer og souvenirs. 

Vi forventer, at du har tiden og lysten til et fritidsjob og kan arbejde i både weekender, på helligdage og i skolernes sommer- og efterårsferie.
Deltidsansættelse vil primært bestå af hverdagsvagter, men du skal forvente weekendvagter et par gange om måneden. I skolernes ferier og på helligdage vil vagter falde på både hverdage og i weekender.

Vi tilbyder dig en sjov, spændende og lærerig arbejdsplads med masser af søde, rare og sjove kollegaer, hvor godt teamwork og fællesskab har stor betydning. For os er det vigtigt, at alle ansatte føler sig trygge og trives hver eneste dag, og vi arbejder efter devisen; frihed under ansvar.

Vi brænder naturligvis alle for dyrevelfærd, og sætter en ære i at formidle gode oplevelser til alle som gæster Skandinavisk Dyrepark.

Vi forventer, at du:

  • både kan arbejde selvstændigt og kan indgå i teams
  • er ansvarsfuld, pligtopfyldende og kan finde ud af at rubbe neglene
  • at du møder frisk, veloplagt, forberedt og altid til tiden
  • er fleksibel, en god kollega, smilende og hjælpsom

Jobsamtaler vil finde sted løbende.

Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte os på info@skandinaviskdyrepark.dk eller på telefon 86 39 13 33

Har du lyst til at søge jobbet?

Udfyld ansøgningsskema allerede i dag.

Udfyld her