Åbning 2020

Vi har nu fået lov til at åbne dyreparken, og det betyder, at vi åbner parken d. 28. maj 2020 kl. 10.00.
Og der er masser at glæde sig til!

Vi tager naturligvis en masse forholdsregler i forbindelse med COVID-19 for at mindske smitte, og for at vi fortsat kan tage os af dyrene.

Vi åbner d. 28. maj

Vi har nu fået lov til at åbne dyreparken, og det betyder, at vi åbner parken d. 28. maj 2020 kl. 10.00.

Og der er masser at se frem til! Der er nemlig fuld gang i de frække brunbjørneunger og de små fartstribede vildsvineunger. For et par dage siden blev de første krondyrkalve født, og vi ved, at de næste følger trop over de næste uger. Samtidig har vi også for første gang nogensinde føl ved vildhestene!

Vi glæder os til at se jer.

Som besøgende vil man opleve flere forskellige tiltag, der skal sørge for, at vi kan passe godt på hinanden, og at vi kan følge alle gældende retningslinjer. Alle fodringer er desværre aflyst på ubestemt tid, og vi er har indrettet parken med bl.a. spritdispensere, plexiglasplader ved kasserne og afstandsmarkører. Derudover vil det fra starten ikke være tilladt at fodre dådyr og geder.

Se video om de forskellige tiltag her:

Køb sæsonkort hjemmefra

For at hjælpe os med at holde køen så kort som muligt, vil vi gerne opfordre alle til at købe sæsonkort på forhånd. Udfyld sæsonkortet i ro og mag hjemmefra og spar tid, når I ankommer til Entréen.

Køb sæsonkort

Donationer

Tusind tak for de mange henvendelser om at få lov til at støtte Skandinavisk Dyrepark økonomisk – det varmer i en svær tid.

Desværre er det ikke muligt for os at tage i mod donationer, da vi er en privatejet virksomhed og ikke en selvejende institution. Den bedste måde at støtte os på, er derfor ved at komme på besøg, når vi åbner. Anbefal også meget gerne Skandinavisk Dyrepark til dine venner og familie.

Bookinger:

Hvis du har spørgsmål til bookinger, skal du henvende dig til souschef Mie Harder på: mieharder@ulve.dk.

Følg anbefalingerne

Vi opfordrer alle til at følge de officielle anbefalinger fra de danske myndigheder.
I kan læse mere om COVID-19 på coronasmitte.dk eller på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.