Sankthansaften 2020

Kom til børnevenlig Sankt Hans i Skandinavisk Dyrepark, Djursland, og har du et sæsonkort, kan du tage en ven med ganske gratis.

Vi fejrer Sankt Hans tirsdag d. 23. juni, og holder derfor åbent for alle gæster helt til kl. 21.00! Entréen lukker kl. 19.00.

Kom og oplev midsommeren i dyrenes verden og vær med til at fejre Sankt Hans Aften i Skandinavisk Dyrepark. Bålet tændes allerede kl. 18.45 så selv vores allermindste gæster kan være med. Derudover bliver der mulighed for at grille, lave snobrød samt opleve dyrene i det smukke aftenlys. Vi afholder også et ekstraordinært ørneshow først på aftenen, og sammen synger vi midsommervisen ved bålet.

Sidste år afholdt vi for første gang Sankt Hans i Skandinavisk Dyrepark, og vi havde en helt fantastisk aften. Man kan dog altid lære noget nyt, og vi har derfor rettet arrangementet lidt til, så vi i år er endnu mere børnevenlige.

Tag en ven gratis med.

Gode oplevelser skal deles med dem, man holder af. Derfor kan vores sæsonkortholdere tage en ven med til Sankt Hans i Skandinavisk Dyrepark ganske gratis!*
Alle gæster er dog velkomne og alle de almindelige billetpriser er gældende.

Betingelser:

Tilbuddet gælder kun for gæster med et sæsonkort til Skandinavisk Dyrepark 2020, og kun tirsdag d. 23. juni 2019 fra kl. 10.00 til entréen lukker kl. 19.00. Hver sæsonkortholder kan tage én person gratis med.

Grillbuffet

Du er som altid velkommen til at medbringe din egen mad og nyde den i et af vores mange picnicområder. Vi tænder også gerne grillen for dig, lige når du har brug for den.

Du kan også lade Café Bjælkehuset gøre det lidt nemmere og købe vores lækre grillbuffet. Vi har forberedt alt tilbehøret, og du står blot for den sidste tilberedning på grillen. Vi serverer buffetten og tænder grillen mellem kl. 17.00 og 18.30.

Grillbuffetten skal bestilles på forhånd inden kl. 15.00 søndag d. 23. juni 2019. Man kan enten bestille ved at sende os en e-mail på info@skandinaviskdyrepark.dk eller i Café Bjælkehuset på selve dagen.

Se priser og indhold

 • Grillbuffet

  Pris:

  DKK 99,00 pr. person

  Indhold:

  • Grillpølser, pølsebrød og dressinger
  • Kyllingespyd
  • Kartoffelsalat
  • Pastasalat
  • Blandet salat
  • Grøntsagsstave

  Bemærk, at I med grillbuffeten selv står for den sidste tilberedning på grillen eller over bålet.

Snobrødsbål

Vi ved, at det er svært at vente på, at det store Sankthansbål endelig brænder nok ned til, at man kan sidde i ro og mag og riste et snobrød over glødernes knitren. Derfor laver vi i år et snobrødsbål tæt ved det store sankthansbål, hvor det allerede om eftermiddagen er muligt at bage snobrød.

Snobrød DKK 20,00 pr. person

Snobrød skal bestilles på forhånd inden kl. 15.00 tirsdag d. 23. juni 2019. Man kan enten bestille ved at sende os en e-mail på info@skandinaviskdyrepark.dk eller i Café Bjælkehuset på selve dagen.

Ved bålet kan man møde én af vores dygtige guider, som vil besvare spørgsmål og fortælle spændende historier om dyrene. Hvis vejret tillader, vil guiden medbringe lidt skind og kranier.

Program

Kl. 10.00    Parken åbner

Kl. 11.30    Ulvefodring

Kl. 13.00    Isbjørnefodring

Kl. 14.30    Ørneshow*

Kl. 15.15    Brunbjørnefodring

Kl. 16.30    Ekstraordinært Ørneshow*

Kl. 17.00    Café Bjælkehusets køkken lukker

Kl. 17.00-18.30    Grillbuffet i Café Bjælkehuset

Kl. 18.45    Bålet tændes
Båltale og fællessang

Kl. 21.00     Parken lukker

*Særlige retningslinjer for havørnevolieren og ørneshowet: 

 • Dørene åbnes til volieren 10 min. før showet.
 • Det er ikke tilladt at spise mad eller is inde i volieren.
 • Der er ingen adgang til volieren under showet, men man kan også se showet fra området udenfor.
 • Volieren kan ikke forlades under showet
 • Alle skal forblive siddende under showet