Træning af isbjørn

Besøg isbjørnestalden

Kom helt tæt på en isbjørn i Skandinavisk Dyrepark, når dyrepasseren tager dig med bag kulisserne. Det er en helt særlig oplevelse.

Isbjørnen er et imponerende rovdyr. Hannerne bliver næsten 3,5 meter høje, når de står på bagbenene og vejer gerne omkring 500 kg. I Skandinavisk Dyrepark bor de i verdens bedste Isbjørnepark på 26.000 m2. I parken er der masser af bakker, træstammer, store sten, en enorm sø på 5.000 kvadratmeter og flere mindre søer. For at kunne holde en tæt kontakt med isbjørnene på det store område, er de trænet til at komme op i stalden, hvor dyrepasserne kan holde godt øje med dem.

Mød en af de store isbjørne i stalden – et sted, hvor kun dyrepasserne færdes. Kom helt tæt på… hør den, lugt den og mærk nakkehårene rejse sig, når du står kun 1 meter fra det kæmpe rovdyr – kun adskilt af solide tremmer af jern. Som noget unikt i 2022 kan du også hilse på de 2 helt små isbjørneunger, som også færdes i staldområdet.

Vores dyrepasser tager dig med ind i en anden verden… Du får en oplevelse helt på første række, når isbjørnen bliver fodret og trænet med klikker. Vi træner isbjørnene til at stå på bagben, sidde m.m. Dette gør vi ikke for underholdningens skyld, men udelukkende for at kunne tjekke dem af sundhedsmæssige årsager. På denne måde kan vi klare de mest almindelige sundhedstjek uden at skulle bedøve dem. Alle vores isbjørne kender flere kommandoer, reagerer på deres navn og elsker at blive trænet.

Send forespørgsel

 • Hvilken dag ønsker I at komme bag kulisserne?

  I kan sende en forespørgsel på op til 3 forskellige datoer i prioriteret rækkefølge. I kan også nøjes med at udfylde jeres 1. prioritet.
 • DD slash MM slash YYYY
  Vælg venligst ankomstdagen.
 • DD slash MM slash YYYY
  Vælg venligst ankomstdagen.
 • DD slash MM slash YYYY
  Vælg venligst ankomstdagen.
 • Det er muligt at sætte flere krydser