Corona-info

Som besøgende vil man opleve flere forskellige tiltag, der skal sørge for, at vi kan passe godt på hinanden, og at vi kan følge alle gældende retningslinjer.

I kan trygt og roligt komme på besøg i Skandinavisk Dyrepark. Her er der 470.000 m2 ægte djurslandsk natur, højt til himlen og masser af plads til at hygge sig med familien og samtidig følge alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Alt er næsten som det plejer

Det meste af Skandinavisk Dyrepark ligner sig selv, men der er dog lidt ændringer. I vil flere steder i parken møde skilte, der skal minde os allesammen om at overholde nogle få simple retningslinjer. Alle fodringer er også aflyst på ubestemt tid, og vi er har indrettet parken med bl.a. spritdispensere, plexiglasplader ved kasserne og afstandsmarkører. Derudover vil det fra starten ikke være tilladt at fodre dådyr og geder.

Praktisk info

 • Skal man købe billet på forhånd?

  Nej, det er ikke nødvendigt at booke en billet på forhånd. Vi har masser af plads til vores gæster, så man risikerer ikke at blive afvist i Entréen.

 • Rovdyrfodringer og havørneshow er aflyst

  Da det ikke er tilladt for os at afholde aktiviteter, hvor vi overskrider forsamlingsforbuddet, er det desværre ikke muligt for os at afholde vores rovdyrfodringer eller havørneshowet. Fodringsprogrammet er derfor aflyst.

  I kan møde vores dygtige og engagerede guider på stierne, og de fortæller gerne om de mange spændende dyr. Nogle gange vil I også være heldige at møde en guide eller dyrepasser, der er i gang med at fodre dyrene.

  Ved Isbjørneparken, Ulveparken, Havørnevolieren og Brunbjørneparken finder I QR-koder, hvor I kan lytte til guidens fortællinger. Husk derfor gerne nogle høretelefoner.

 • Det er ikke tilladt at fodre dådyr og geder

  Lige for tiden er det ikke tilladt at fodre dådyr og geder i Skandinavisk Dyrepark p.g.a. risikoen for coronasmitte.

  Selvom der ikke er noget, der tyder på, at dådyr og geder kan smittes med Corona, så kommer mange gæster kommer I fysisk kontakt med vores dådyr og geder, når de bliver håndfodret Vi har derfor besluttet at være ekstra forsigtige.

  Vi vil løbende vurdere situationen og muligvis åbne op for håndfodring i løbet af sæsonen

Se video om de forskellige tiltag her:

Følg anbefalingerne

Vi opfordrer alle til at følge de officielle anbefalinger fra de danske myndigheder.
I kan læse mere om COVID-19 på coronasmitte.dk eller på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.