Corona-info

Som besøgende vil man opleve flere forskellige tiltag, der skal sørge for, at vi kan passe godt på hinanden, og at vi kan følge alle gældende retningslinjer.

I kan trygt og roligt komme på besøg i Skandinavisk Dyrepark. Her er der 470.000 m2 ægte djurslandsk natur, højt til himlen og masser af plads til at hygge sig med familien og samtidig følge alle Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Vi åbner d. 26. april

Parken åbner for sæsonen d. 26. april. Det meste af Skandinavisk Dyrepark ligner sig selv, men der er dog lidt ændringer. I vil flere steder i parken møde skilte, der skal minde os allesammen om at overholde nogle få simple retningslinjer, og vi er har indrettet parken med bl.a. spritdispensere, plexiglasplader ved kasserne og afstandsmarkører.

Coronapas

I henhold til et krav fra myndighederne skal alle gæster over 14 år kunne fremvise et gyldigt coronapas samt officielt ID.
Et coronapas er enten:

 • Dokumentation for at være færdigvaccineret mindst 2 uger forinden dit besøg
 • En negativ coronatest, som er maks. 72 timer gammel ved ankomst

Dokumentationen kan enten fremvises digitalt eller i fysisk form. Der skal samtidig fremvises et officielt udstedt ID (f.eks. sundhedskort, kørekort eller pas.)

Har du brug for en test, kan du finde adresser og åbningstider for testcentre her.

Hav venligst både coronapas og ID klar, inden I kommer op til kassen. På den måde, er I med til at forebygge kødannelse. 

Følgende er undtaget fra kravet om at fremvise en negativ test:

 • Børn til og med 14 år
 • Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test
 • Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test
 • Personer, der tidligere har været smittet med covid-19, som kan fremvise dokumentation for en covid-19-test med et positivt testresultat, som er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel ved ankomsten til Skandinavisk Dyrepark

 

Praktisk info

 • Krav om mundbind indendørs

  Der er krav om mundbind og visir på alle indendørs steder for alle personer på 12 år og derover. Dette gælder f.eks. i billetsalg og butikker.

 • Skal man købe billet på forhånd?

  Nej, det er ikke nødvendigt at booke en billet på forhånd. Vi har masser af plads til vores gæster, så man risikerer ikke at blive afvist i Entréen.

 • Rovdyrfodringer og havørneshow er aflyst

  Da det ikke er tilladt for os at afholde aktiviteter, hvor vi overskrider forsamlingsforbuddet, er det desværre ikke muligt for os at afholde vores rovdyrfodringer eller havørneshowet. Fodringsprogrammet er derfor aflyst.

  I kan møde vores dygtige og engagerede guider på stierne, og de fortæller gerne om de mange spændende dyr. Nogle gange vil I også være heldige at møde en guide eller dyrepasser, der er i gang med at fodre dyrene.

  Ved Isbjørneparken, Ulveparken, Havørnevolieren og Brunbjørneparken finder I QR-koder, hvor I kan lytte til guidens fortællinger. Husk derfor gerne nogle høretelefoner.

 • Det er ikke tilladt at fodre dådyr og geder

  Lige for tiden er det ikke tilladt at fodre dådyr og geder i Skandinavisk Dyrepark p.g.a. risikoen for coronasmitte.

  Selvom der ikke er noget, der tyder på, at dådyr og geder kan smittes med Corona, så kommer mange gæster kommer I fysisk kontakt med vores dådyr og geder, når de bliver håndfodret Vi har derfor besluttet at være ekstra forsigtige.

  Vi vil løbende vurdere situationen og muligvis åbne op for håndfodring i løbet af sæsonen

 • Mammutcentret er lukket

  Alle indendørs udstillinger og anlæg skal holdes lukket, og der er derfor ikke muligt at besøge Mammutcentret.
  Vi forventer at kunne åbne Mammutcentret d. 21. maj i henhold til myndighedernes genåbningsplan.

Følg anbefalingerne

Vi opfordrer alle til at følge de officielle anbefalinger fra de danske myndigheder.
I kan læse mere om COVID-19 på coronasmitte.dk eller på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.