Klar – parat – sæsonstart

I weekenden den 1. og 2. april stod alt personalet i dyreparken klar til at få styr på de sidste detaljer inden vores første åbningsdag i påsken. Efter en hel vinter var det helt fantastisk med så meget liv i dyreparken igen.

Skrevet af: Sashia Juhl Lindhøj
4/4/2023

I gråt og grønt

En af opgaverne i weekenden var at få uddelt personaletøj – både til nye og velkendte ansigter. Men hov – der var da noget helt anderledes ved ”uniformen” – noget af det var gråt! Den grå farve kommer til at gå igen på alt vores fantastiske servicepersonale, som I kan møde ved alle vores salgssteder. Den grønne farve vil være at finde på det personale, der arbejder med dyrene i parken. Fremover vil vi nemlig gerne tydeliggøre overfor vores gæster, hvem man skal gå til, hvis det drejer sig om info om f.eks. vores menuer, og hvem man skal gå til, hvis man gerne vil høre mere om isbjørne og klimaforandringer.

Gang i gryderne

I Café Bjælkehuset blev der lavet mad til den helt store guldmedalje. Burgere, sandwichs, pølser og salater – hele menuen blev gennemgået, testet og ikke mindst smagt! En af de ting på menuen, der blev smagt, var de helt nye økologiske pølser – de blev i den grad godkendt af hele personaleflokken.

En vaffel med 3 kugler, tak

Lige så vigtigt det var at få smagt på maden, lige så vigtigt var det selvfølgelig at teste om isen nu også smagte som den skulle. I Isbjørneboden demonstrerede de velkendte ansigter, hvordan en rigtig bjørneguf-vaffel skal se ud, og alle øvede sig i at lave flotte kugler af is til at fylde i både vaffel og bæger.

1 bamse, 2 bamser, 3 bamser

Også i entréen blev der knoklet på for at gøre alting klar til den store åbningsdag. Hylderne er blevet fyldt op med at fra bamser til børnetøj, og trækvognene står nu på snorlige rækker og er klar til at køre små trætte fødder og madpakker rundt i dyreparken. Personalet har allerede fundet de første bamser, som de selv skal have med hjem, og de er helt klar til at vise jer de nye varer vi har fået.

”… og velkommen her til…”

Ude ved dyrene blev der fortalt gode historier fra guiderne, som fik sat gang i stemmebåndene igen efter en lang vinter. Både havørn, ulve, brunbjørne og isbjørne så nysgerrigt til, imens guiderne fortalte stolpe op og stolpe ned om dem. Nårh ja – så var guiderne også en tur forbi vores helt nye polarræve, hvor de faldt i svime over Stella og Sirius. Der er vist ingen tvivl om, at vores dygtige guider glæder sig til at vise dem frem og fortælle om dem, når vi åbner og igen får besøg af alle vores søde gæster.